Stappenplan coaching

Als je op deze pagina bent dan betekent dat dat je de keus hebt gemaakt om te starten met coaching. Iets dat een moeilijke stap kan zijn, maar tegelijkertijd een van betere keuzes kan zijn die je ooit hebt gemaakt. Investeren in jezelf is een van beste dingen die je kunt doen. Niemand kan dit je nog afnemen. Ik heb al veel mensen mogen helpen en kijk ernaar uit om jou ook te kunnen helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat we alle besproken doelen gaan behalen. Ik heb er zin in!

Om goede resultaten te kunnen maken is het belangrijk dat je weet wat je te doen staat. In mijn coaching is er geen one-size-fits-all. Dat is bullshit. Waar je nu staat en waar je uiteindelijk heen wilt zal bepalen hoe we het gaan aanpakken. Daarvoor gaan we actiepunten bespreken die passen bij jou en jouw doel. 

Voor nu zijn er nog paar dingen belangrijk. Dat zijn de volgende stappen:

  1. Begin met het kijken van de welkomsvideo hieronder.
  2. Maak een (korte) samenvatting van het eerste gesprek dat we hebben gehad, deze mag je via whatsapp naar me toesturen.
  3. Probeer de vragenlijst zo snel mogelijk in te vullen (graag binnen 48 uur).
  4. Na het 2e gesprek plannen we om de 2 weken een ander gesprek van 45-60 minuten in.
  5. In de week dat er geen gesprek plaatsvind stuur je een update over hoe het is gegaan, hier zal ik feedback op geven. Stuur deze update op donderdag of vrijdag.

     

Video 1: De welkomsvideo

 
2
. Maak een samenvatting van het gesprek en stuur deze via whatsapp naar me toe. Door samen te vatten zie ik wat jij uit het gesprek hebt meegenomen. Zo weet ik hoe jij het gesprek hebt ervaren en of je alles hebt meegekregen. Wat je in het bericht kan zetten zijn dingen als: Waar hebben we het over gehad? Welke doelen zijn besproken? Waarom zijn deze doelen besproken? Wat zijn je verwachtingen van de coaching? 

3. Vul de vragenlijst zo goed mogelijk in en geef me via whatsapp aan wanneer deze ingevuld is (binnen 48 uur graag). Nadat de vragenlijst ingevuld is ga ik aan de slag met je plan. Als deze af is maak ik ook hier een korte video over met wat uitleg over hoe het plan is opgesteld.

In het 2e gesprek zullen we vervolgens de eerste actiepunten gaan bespreken. We zorgen voor helderheid en richting zodat je weet waar je aan moet gaan werken om bij de doelen te komen. Na elk gesprek plannen het volgende gesprek weer in (om de 2 weken). In de week dat er geen gesprek plaatsvind stuur je een update naar me toe. We zullen samen afspreken hoe zo’n update er voor jou uitziet. Ook dit is weer voor iedereen anders.

Andere video’s die je kunnen helpen:
De volgende video’s zijn gebaseerd op je training. Er is namelijk een grote kans dat je gelijk een trainingsschema van me krijgt. Daarbij wil ik natuurlijk ook dat je weet hoe je deze trainingen moet uitvoeren. De manier van trainen zal namelijk heel veel bepalen. 2 mensen kunnen hetzelfde schema hebben maar hele andere resultaten krijgen door hoe je de trainingen uitvoert. Bekijk de volgende 2 video’s om erachter te komen hoe een goede training eruit ziet en hoe je het trainingsschema dat je van me ontvangt goed invult.

Video 2: Hoe voer je een training goed uit?


Hieronder zoals vermeld de laatste video die voor nu even belangrijk is zodat je gelijk weet hoe je het trainingsschema goed kan bijhouden.

Video 3: Hoe voer je het trainingsschema goed in?


Voor nu meer dan zat video’s.

Het enige dat ik nog met je wil delen is een startersguide. Daarin kan je wat basisinformatie vinden + ik leg hier uit hoe je sommigen tabbladen uit de spreadsheet kan invullen. Dat gezegd te hebben kan het goed zijn dat je dit helemaal niet nodig hebt omdat we hele andere actiepunten hebben afgesproken. In het 2e gesprek dat we hebben gaan we concreet bespreken wat je wel en niet gaat bijhouden en gaan we je eerste échte actiepunten opstellen.

Naast de video’s op deze pagina heb ik ook nog veel andere video’s opgenomen. Deze video’s kunnen je helpen om wat extra kennis op te doen over bepaalde onderwerpen. Er zijn namelijk een aantal dingen die je nodig hebt om bij je doelen te komen:

  1. Het bewustzijn
  2. Vaardigheden/ tools/ handvatten
  3. Kennis

Aan deze punten gaan we werken om voor eens en altijd je doelen te behalen. De kennis kan je ook opdoen buiten de gesprekken die we hebben door verschillende vormen van content die ik voor je heb gemaakt. 

Ik heb exclusieve video’s voor alleen de coaching, die kan je hier vinden:

  1. klik hier voor video’s die gaan over training
  2. Klik hier voor video’s die gaan over voeding

Daarnaast heb ik natuurlijk een podcast waar ik elke week een nieuw onderwerp bespreek, de podcast kan je hier luisteren.

We gaan er een mooi proces van maken!

Vond je dit interessant?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel via Whatsapp